27
Sâm, Apr

Social

Dacă vă gândiți să achiziționați draperii noi pentru casa dumneavoastră trebuie să luați în considerare draperiile Black Out.

Black Out este un material care are o ţesătură foarte densă, fabricată cu o tehnologie specială, complet opacă și care nu permite nici pătrunderea căldurii în încăpere. Caracterul său extraordinar este dat de modul de fabricaţie: între două fire este strecurat şi un fir negru.

 

De asemenea, datorită densității și opacității lor, draperiile confecționate din acest tip de material au capacitatea de a izola încăperea de zgomotul din exterior cu până la 40% și de a reduce costurile pentru energie, deoarece în timpul iernii captează căldura în interior, iar în sezonul de vară nu o lasă să pătrundă în locuință păstrând o temperatură confortabilă.

 

În Brașov în magazinele Jeorjette puteți găsi o varietate impresionantă de draperii black out cu design plăcut sau într-o singură culoare. De asemenea, puteți alege o perdea transparentă care să se asorteze perfect cu draperiile Black Out.

 

JEORJETTE

Str. Calea București, nr. 44

Bd. Muncii, nr. 3

Telefon: 0723.173.184

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.jeorjette.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: