05
Dum, Mai

sursa foto: telekomsport.ro

Eveniment

Partida dintre CSM București și Midtjylland s-a încheiat în urmă cu câteva momente.

CSM București - Midtjylland, scor final 29 - 24. Astfel, „tigroaicele” au meci decisiv, săptămâna viitoare, pentru șefia grupei principale 1 a Ligii Campionilor, în compania formației Rostov Don. În meciul de astăzi, bucureștencele au fost dominate până în minutul 19, când CSM a fost condusă de Midtjylland, fosta echipă a antrenoarei Helle Thomsen, în perioada 2012-2016. Cu patru goluri marcate însă, Cristina Neagu şi-a ajutat echipa să revină, iar Majda Mehmedovic le-a adus pe „tigroaice” în avantaj la pauză, cu un gol în poarta goală, marcat în ultimele secunde. În prima jumătate a reprizei secunde CSM a reuşit, cu dificultate, să se desprindă de daneze. Midtjylland putea chiar să egaleze la 20, dacă nu era Paula Ungureanu. Cristina Neagu şi Oana Manea au făcut diferenţa pe final. CSM s-a impus cu 29-24 şi rămâne pe poziţia secundă în grupă. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

CSM București nu a renunţat la primul loc în grupa principală 1 a Ligii Campionilor. Campioana României la handbal are nevoie de un joc al rezultatelor pentru a reuși acest lucru: Gyor a câştigat cu 32-24 pe terenul lui Nykobing şi are 3 puncte în plus faţă de campioana României. CSM trebuie să câștige ambele partide rămase, iar formația maghiară să ia cel mult un punct acasă cu Krim, în ultimul meci.

Pe de altă parte, CSM București nu va juca sub o presiune foarte mare meciul cu Midtjylland: Gyor, CSM şi Rostov sunt deja calificate în sferturi, în timp ce Nykobing, Krim şi Midtjylland se luptă pentru ultimul bilet care duce în următoarea fază a Ligii.

„Tigroaicele” se aşteaptă la un meci mai greu decât în Danemarca, acolo unde s-au impus cu 31-26. Helle Thomsen ştie secretele lui Midtjylland, pe care a antrenat-o în perioada 2012 – 2016, potrivit digisport.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: