10
Vin, Mai

Foto: Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov

Eveniment

Din cauza viscolului și a stratului consistent de zăpadă depus pe carosabil în ultimele ore, traficul este un coșmar pentru toți șoferii din județul Brașov.

Ma mult, unele autoturisme nu sunt echipate corespunzător pentru această vreme capricioasă. Acesta este și principalul motiv pentru care azi-noapte, dar și în această dimineață, pe drumurile din județul nostru au fost mai multe incidente în trafic.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, pe DN1, în apropierea localității Perșani, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un TIR, încărcat cu cabluri electrice. Incidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic. „Un bărbat de 42 de ani, din județul Arad, care a condus un ansamblu de vehicule, pe DN 1, dinspre Brașov spre Sibiu, în conditiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, la coborârea unei pante, a derapat, a lovit parapetul din beton care separă sensurile de mers și s-a răsturnat pe partea dreaptă. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Circulația pe sensul de mers Brașov – Sibiu este blocată, dar se circulă alternativ pe sensul opus”, a explicat, pentru BrașovTV.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, Gabriela Dinu.  

Șoferul TIR-ului nu este rănit.

Un alt incident a avut loc în această dimineață, la ieșirea din Brașov, spre Ghimbav. O mașină s-a răsturnat și a ieșit în decor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: