14
Mar, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Șeful Serviciului Comunicații și Informatică de la Inspectoratul Județean de Poliție din Brașov, comisarul șef Ion-Cristin Gojnea, implicat în accidentul rutier petrecut aseară în intersecția din zona Patria. 

Surse apropiate anchetei au explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, că ofițerul ar fi cel care a provocat accidentul. El a fost audiat, în urmă cu scurt timp, procedură pusă în aplicare, de altfel, de către anchetatorii care se ocupă de acest accident, și în cazul tuturor celorlalte persoane care au legătură cu evenimentul rutier în urma căruia 6 persoane, printre care se numără și comisarul șef Gojnea, sunt rănite.

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, Ionuț Marin, a declarat, pentru BrașovTV.com: „Confirmăm că este vorba despre Ion-Cristin Gojnea. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului si dispunerii măsurilor legale”.

Polițiștii brașoveni au explicat, la scurt timp după producerea evenimentului rutier, cum s-a produs accidentul: „Un autoturism care se deplasa pe strada Castanilor, înspre Bulevardul 15 Noiembrie, nu ar fi oprit la indicatorul „Stop”, instalat în intersecție, în condițiile în care semaforul nu ar fi fost funcțional, și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe Bulevardul 15 Noiembrie, înspre zona „Steagul Roșu”. Unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat într-un grup de pietoni”.

Anchetatorii, sub coordonarea unui procuror, continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Prezumția de nevinovăție ființează până la momentul pronunțării unei sentințe definitive.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: