02
Joi, Mai

Eveniment

Proiectul Aeroportului Internațional de la Ghimbav s-a împotmolit în birocrație. Deși Consiliul Județean spune că lucrările vor începe din această primăvară, de fapt autoritățile așteaptă un aviz din partea Primăriei Ghimbav. În ciuda faptului că documentația a fost depusă încă din luna octombrie, răspunsul primăriei nu a venit nici acum.

În urmă cu două săptămâni au fost deschise ofertele pentru  continuarea lucrărilor la Aeroportul de la Ghimbav. Mai exact este vorba despre etapa a III-a – „Execuţie cale de rulare Alfa, platformă de îmbarcare debarcare şi extindere a reţelelor de canalizare şi drenaj”.  Totodată s-a început pregătirea Planului Urbanistic Zonal şi încă de anul trecut au fost depuse toate documentele către Primăria Ghimbav, prin care s-a cerut un aviz de oportunitate. „ Pierdem timpi și nu putem să ducem la bun sfârșit acest obiectiv. Avem documente depuse încă din luna octombrie, care nici până astăzi nu au primit răspuns. Am făcut demersuri și către prefect și către primărie, am revenit cu aceste adrese. Sper să nu fie rea voință, eu sper să fie vorba doar de neglijență   ” a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

 

Dacă această investiţie va fi în continuare blocată, Consiliul Județean va apela la toate căile instituționale pentru a debloca această situație. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: