17
Vin, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

CSM Bucureşti şi Gyor au încheiat, în urmă cu scurt timp, un nou derby programat în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Asta la un an şi jumătate distanţă de finala de vis de la Budapesta, câştigată de campioana României. Româncele s-au impus cu 28 la 25, la pauză 13 la 11.

Handbalistele de la Gyor au început mai bine partida, au condus, dar jucătoarele de la CSM au revenit și au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri, scor 13-11.

Debutul reprizei secunde a fost excelent pentru bucureștence care, la jumătatea părții a doua, aveau un avantaj de 5 goluri, scor 20-15, cu Paula Ungureanu extrem de inspirată în fața echipei din Ungaria, formația cu cea mai bună apărare din Europa. Apoi, CSM București s-a dezlănțuit și a câștigat partida cu scorul de 28 la 22.

CSM Bucureşti şi Gyor sunt primele două clasate în grupa principală 1 din Liga Campionilor. Ambele pornesc cu câte şase puncte în a doua fază a competiţiei. Rostov şi Nykobing au câte patru puncte, iar Krim şi Midtjylland câte două.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: