02
Joi, Mai

Eveniment

Începând de astăzi, la solicitarea celor care practică schiul, în măsura în care vremea permite, va funcţiona şi teleschiul Ruia din Poiana Brașov.

În continuare se schiază în condiţii de ceaţă pe întreg domeniul schiabil, toate pârtiile fiind deschise. Stratul de zăpadă pe pârtii este de 60 de cm. Astăzi, pe lângă teleschiul Ruia, sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabina Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion.

În această dimineaţă, la ora 9.00, temperatura era de -5°C în masivul Postăvarul. Prognoza meteo prevede pentru următoarele ore vremea închisă, cu o temperatură de  până la +2°C şi posibilitatea de precipitaţii

În perioada sărbătorilor de iarnă, 22.12.2017 - 02.01.2018, am avut 277.828 de treceri prin turnichete, ziua cu cele mai multe treceri fiind 27.12.2017, cu 29.407 treceri.

Pentru date actualizate permanent referitoare la starea pârtiilor puteți consulta informațiile de pe portalul Primăriei Brașov http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/ cu precizarea că, în cazul în care nu sunt modificări, data nu se actualizează.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: