27
Sâm, Apr

Brasov TV

Eveniment

După mai bine de o lună, proprietarul zidului prăbușit de pe strada Dobrogeanu Gherea a luat  cu probleme care ar putea pune în pericol siguranța trecătorilor.

Prăbuşit în urmă cu aproximativ o lună, zidul de pe strada Dobrogeanu Gherea a intrat în reparaţii  la începutul acestei săptămâni. Zidul se află pe o proprietate privată, astfel că proprietarii sunt cei care execută lucrările de consolidare. Aceștia au făcut proiectul tehnic, studiul geotehnic  şi au depus anunţul de începere a lucrărilor. „ Primăria Municipiului Brașov a eliberat autorizația de construcție, pentru consolidarea malului și refacerea zidului de sprijin. Totodată proprietarul a anunțat începerea lucrării, sperăm ca problema să fie rezolvată în cel mai scurt timp ” a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Pe de altă parte, tot pe strada Dobrogeanu Gherea, aproape de vârful dealului, a mai fost descoperită o zonă cu probleme, unde zidul de sprijin de pe o proprietate privată nu se prezintă în condiţii bune.  Și în acest caz, proprietarii sunt cei care vor trebui să demareze lucrările de consolidare.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: