27
Sâm, Apr

Brasov TV

Eveniment

O nouă șansă de angajare pentru brașoveni. Marți și Miercuri la Brașov se desfășoară ediția de toamnă a târgului de cariere. Ofertele se adresează tuturor, indiferent dacă au sau nu experiență. Anul acesta se caută în special vorbitori de limbi străine, indiferent de domeniul de activitate.

40 de companii și organizații participă la evenimentul de recrutare, ce se desfășoară la Brașov. „ Foarte muți sunt din domeniul Atomotive. Se caută ingineri, tehnicieni dar și IT-iști și bineînțeles vorbitori de limbi străine, pentru că sunt multe companii care caută aceste abilități, pentru call center sau pentru alte companii ” a declarat  Ioana Oros, PR Manager  Târgul de Cariere.

Ofertele sunt variate și se adresează atât celor cu experiență, cât și studenților sau persoanelor aflate la început de carieră. La Târgul de la Brașov  sunt prezente companii din Brașov, dar și din București, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Iași.

 

Târgul de Cariere Brașov a ajuns la a 16-a ediție, iar organizatorii așteaptă  peste 2.500 de candidați. Târgul este deschis marți și miercuri, în fiecare zi între orele 10 – 17, iar intrarea este liberă. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: