28
Dum, Apr

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Mișcarea înseamnă sănătate. O plimbare de câteva minute aduce foarte multe beneficii. Mișcarea în aer liber vă revigorează atât trupul, cât și mintea. Toate acestea au fost experimentate astăzi de zeci de brașoveni.

Au profitat de vremea frumoasă și au ieșit din casă, în centrul orașului, chiar de Ziua Mondială a Mersului pe Jos.

Copii, tineri saupensionari. Toate categoriile de varsta au promovat mișcarea în Parcul Nicolae Titulescu. Oricine dorește să se simtă mai bine trebuie să aibă o viață activă. Acesta a fost mesajul celor care au organizat plimbarea din centrul Brașovului. 

Foarte mulți brașoveni au conștientizat că mișcarea înseamnă sănătate și au venit în număr destul de mare la această acțiune. Toti cei prezenti au parcurs un traseu de trei kilometri.

Medicii atrag și ei atenția că un stil de viață sanatos elimină riscul apariției unor boli grave. Pe de alta parte, aceștia au tratamente inedite pentru depistare maladiilor cauzate de sedentarism. Spre exemplu, analiza digitală posturală ne corectează poziția corpului.

Specialiștii ne recomandă să facem mișcare cel putin 15 minute în fiecare zi. La fel de important este să consumăm și 1,5-2 litri de lichide.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: