27
Sâm, Apr

Foto: Brașov TV

Eveniment

Ziua Mondială a mersului pe jos şi Ziua Internaţională a Pensionarilor a fost sărbătorită şi la Braşov. La iniţiativa consilierului judeţean şi membru al Comisiei de Sănătate, Gabriela Brebeanu, zeci de braşoveni au luat parte la acţiunea PNL de promovare a unui stil de viaţă sănătos.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Veştea. S-a plecat din zona lacului Noua şi s-a mers în plimbare aproape 9 kilometri, pe drumul forestier Krukur. La plimbare au fost invitaţi absolut toţi braşovenii. Vremea frumoasă i-a scos din casă pe mulţi dintre ei. Tineri, de vârsta a doua sau pensionari, toţi au promovat mişcarea în aer liber.

 „Ne bucurăm că acţiunea noastră a avut impact, întrucât ni s-au alăturat foarte mulţi braşoveni. Mişcarea în aer liber este foarte importantă, la orice vârstă. Am vrut să marcăm într-un fel această zi specială, alături de pensionarii noştri dragi. Pe această cale vrem să le urăm la mulţi ani tuturor pensionarilor”, a declarat Gabriela Brebeanu. 

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: