29
Vin, Mar

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Produse alimentare naturale și preparate tradiționale. Fructe, legume, brânzeturi și produse din carne. La prețuri promoționale. De toate acestea aveți parte dacă ajungeți, astăzi, la Săcele.

În acest weekend, în cartierul Ștefan cel Mare, Primăria organizează Zilele Recoltei de toamnă. Așadar, dacă mergeți la acest târg vă puteți aproviziona pentru sezonul rece cu alimente la prețuri reduse.

Pe lângă alimentele de tot felul, evenimentul în sine vă poate oferi o duminică relaxantă. Trupe de muzică vor întreține atmosfera pe tot parcursul zilei. Au fost amenajate multe terase unde puteți gusta micii pregătiți de producători locali.

Dacă anul trecut am organizat acest eveniment în cartierul Electroprecizia, acum am adus acest târg în cartierul Ștefan cel Mare. Vrem ca produsele noastre tradiționale să ajungă în toate cartierele din Săcele. Îi invităm pe localnici să se relaxeze alături de cei dragi la acest eveniment special pentru comunitatea nostră”, a declarat primarul din Săcele, Virgil Popa. 

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: