01
Mie, Feb

Eveniment

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA prelungeşte termenul de înscriere la concursul pentru ocuparea următoarelor posturi la Aeroportul Braşov:

 - două posturi de Inginer diplomat PNA/CNS stagiar la Secția PNA/CNS - Atelier PNA/CNS Activitate Terminală - Amplasament Brașov;

- trei posturi de Tehnician PNA/CNS stagiar la Secția PNA/CNS - Atelier PNA/CNS Activitate Terminală - Amplasament Brașov.

ROMATSA a schimbat şi condiţiile de înscriere, în sensul că sunt acceptaţi inclusiv candidați doar cu studiile absolvite și fără experiență.

Se caută absolvenţi cu diplomă de bacalaureat pentru posturile de tehnician, respectiv diplomă de inginer pentru posturile de inginer, absolvenţi de liceu/facultate cu profilul/specializarea: electronică, telecomunicații, tehnologii informaționale, electric, aerospațial.

Înscrierile la concurs se fac prin transmiterea prin email a dosarului de înscriere, până la data de 23.11.2022, ora 12:00, la adresele This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Documentele necesare înscrierii:

a) Cerere de înscriere la concurs/examen sau scrisoare de intenție adresată conducerii subunității;

b) Curriculum vitae;

c) Copie carte de identitate;

d) Copie Permis conducere;

e) Copii după documentele care să ateste nivelul de studii, pregătirea profesională;

f) Cazier judiciar sau declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu postul pentru care candidează;

g) Video de prezentare de maxim 2 minute;

h) Aviz medical pentru lucrul în siguranţa transporturilor „Apt Inginer sau Tehnician PNA/CNS cu licență ATSEP”;

i) Aviz psihologic pentru lucrul în siguranţa transporturilor „Apt Inginer sau Tehnician PNA/CNS cu licență ATSEP”;

j) Fișă de aptitudini - medicina muncii „Apt Inginer diplomat sau Tehnician PNA/CNS, apt tură de noapte, apt conducător auto, apt lucru la înălțime”;

k) Copie după livretul militar (dacă e cazul).

Pentru informații și detalii suplimentare, vă invităm să accesaţi linkul: https://romatsa.ro/ro/a/cariera/anunt-concurs-extern-inginer-diplomat-si-tehnician-pna/cns---dsnar-arad_amplasament-brasov sau să sunați la telefonul 0257/255162.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: