02
Joi, Mai

Eveniment

"Băăăăăăă, nepricepuţilor care cereţi salarii! Băăăă!...”

Mii de poliţişti au ieşit marţi în stradă pe teme privind salarizarea. Mai exact, poliţiştii şi angajaţii din penitenciare au reclamat inechităţi în ceea ce priveşte aplicarea legii salarizării, inechităţi în urma cărora ei sunt "arşi" la buzunar. În urma protestului poliţiştilor, fostul secretar de stat Valeriu Nicolae le transmite poliţiştilor, într-o notă vădit ironică (şi nu la adresa acestora), că ministrul lor de resort, Lucian Bode, a trăit împreună cu familia sa cu 15 lei pe zi...

Familia ministrului vostru şi domnului nostru Bode, cel cu doctorat la secret, om cu doi copii şi nevastă, cei care au o casă de 335 de metri pătraţi la Zalău (cât 6 apartamente cu două camere) şi un apartament de 56 de metri pătraţi în Cluj plus Merţan procopsit, a reuşit să trăiască în 2020 cu suma de 15 lei pe zi, băăăă, lacomilor! Adică cu energie solară, un covrig şi un pahar cu lapte de fiecare pe zi.

Voi de ce nu puteţi? Ia întrebaţi la Agenţia Naţională de Integritate să vedeţi cum se poate trăi ca un ministru cu 450 de lei pe lună şi din banii ăia să plăteşti şi datorii la bancă pe lângă întreţinere, mâncare, îmbrăcăminte, rechizite, maşină, taxe şi alte acareturi? Echipa câştigătoare, tati!

#anipebune

Dacă vreţi să calculaţi şi voi, eu am calculat de trei ori - aveţi dovezile în primul şi în al doilea comentariu. Dragoş Pătraru uite, că tot te vaiţi tu aiurea că trăieşte lumea greu. Ruşine!", scrie, pe Facebook, Valeriu Nicolae, fostul secretar de stat.

 

Sursa: epochtimes-romania.com

Citește și:

Se cere DECLASIFICAREA doctoratului șefului M.A.I.

sau

Dubiosul domn BODE


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: