21
Mar, Mai

sursa foto: stirisuceava.net

Eveniment

Dosar penal pentru “fals privind identitatea”.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “fals privind identitatea”.

În fapt, la data de 12 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, în cadrul activităților desfășurate pentru verificarea respectării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, într-o locație aparținând unei unități de cazare turistică și alimentație publică amplasată pe raza Stațiunii Predeal, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 26 ani, care nu deținea un certificat de vaccinare european împotriva virusului Sars-CoV-2. 

În continuarea verificărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că tânărul în cauză ar fi prezentat, la intrarea în societatea comercială, în urma solicitării personalului, un certificat verde ce aparține unei alte persoane.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: