01
Mie, Mai

Eveniment

În această dimineață, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui imobil situat pe raza municipiului Făgăraș din județul Brașov.

UPDATE:

"În jurul orei 05.20 am fost anuntați de izbucnirea unui incendiu într-un subsol de bloc din zona gării din localitatea Fagăraș.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Când au ajuns echipajele la fața locului subsolul era inundat de fum și arderea se manifesta mocnit.

S-a acționat pentru stingerea incendiului și pentru căutarea și salvarea unei persoane surprinsă de incendiu în subsol.

Persoana a fost scoasă de către echipajele de pompieri. Aceasta era inconștientă și s-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de către personalul medical.

Din păcate bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

În subsol au mai fost alte două persoane care au ieșit până la sosirea forțelor de intervenție. Una dintre acestea a refuzat transportul la spital iar cea de a doua persoană a fost transportată conștientă la spital de către a ambulanță SAJ", potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov maior Ciprian Sfreja.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

"Patru persoane au suferit leziuni, trei dintre acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pentru cea de-a patra persoană, respectiv, un bărbat, în vârstă de 33 ani, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: