27
Sâm, Apr

Eveniment

Reprezentanții Vitesco Technologies România au venit în întâmpinarea angajaților pentru a le facilita accesul la sănătate.

Alături de reprezentanții rețelei private de sănătate “Regina Maria” din Brașov, aceștia au inaugurat, astăzi, un centru medical constituit din trei cabinete ce oferă tuturor angajaților Vitesco Technologies Brașov facilități precum servicii medicale pentru medicină internă și medicina muncii, consultarea și interpretarea rezultatelor analizelor medicale și programe dedicate pentru diferite specializări (dermatologie, cardiologie etc.).

De asemenea, în acest centru medical, angajații se vor putea programa pentru a se vaccina împotriva virusului COVID-19.

Specialiștii “Regina Maria” vor oferi supraveghere timp de 12 ore / zi în cadrul companiei, respectând astfel standardele de siguranță și securitate necesare și contribuind la menținerea sănătății angajaților.

La inaugurarea centrului medical din incinta Vitesco Technologies Brașov a fost prezent și managerul general al companiei, care s-a arătat încântat de faptul că alături de echipa sa din România poate oferi servici medicale de calitate angajaților firmei.

Pandemia ne-a făcut pe toți să ne gândim mult mai serios la sănătate. Avem ca scop protejarea angajaților noștri, aveam nevoie de aceeași reacție rapidă aplicată proactiv și în afara virusului, așa că am avut viziunea unei clinici în interiorul Vitesco Technologies România. Efortul combinat a adus viziunea în realitate, astăzi suntem capabili să ne reunim la un eveniment post-pandemic de primă oră, sărbătorind în cele din urmă marea deschidere a unei clinici, a unui centru de vaccinare și începutul unui parteneriat de încredere în afara dimensiunii virtuale dintre Regina Maria și Vitesco Technologies România. Fără sănătate, nu se poate realiza nimic. De asemenea, fără o ancoră în comunitatea noastră, nu este posibilă nicio evoluție. Suntem pionieri în electrificare. De data aceasta, suntem fericiți să fim pionieri în această nouă viziune a unei comunități mai sănătoase”, a declarat Raffaele Russo, managerul general Vitesco Technologies România.

Este o onoare să inaugurăm această clinică. E un proiect unic, este construit de la zero și în două luni a fost autorizat și pregătit pentru a primii pacienții. De 25 de ani noi avem grijă de sănătatea angajaților din România, datorită abonamentelor medicale pe care le avem pe piață. Aniversăm 25 de ani în acest an și mă bucur că este startul acestui parteneriat cu Vitesco în acest sens, iar acest proiect face parte din strategia noastră de a fi cât mai aproape de abonații noștrii, de a avea grijă de sănătatea lor, astfel încât să acceseze serviciile cât mai ușor”, a declarat Andreea Minuță, director divizia de abonamente “Regina Maria”.

Cu ocazia inaugurării centrului medical, au fost programate si primele vaccinări anti COVID-19, acțiune ce va continua și în perioada următoare.

Scopul inițial al proiectului a pornit de la a oferi servicii medicale extinse, nu doar fiind centru de vaccinare adițional, pe parcursul timpului, pentru a fi un partener al statului și al relaxării măsurilor privind COVID-19 am decis integrare centrului de vaccinare în clinica medicală”, a declarat Ramona Porca, director HR Vitesco Technologies Brașov .

Vitesco Technologies Brașov are 1.554 de angajați.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: