20
Lun, Mai

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” și “amenințarea”.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 13 – 31.01.2021, un bărbat, în vârstă de 42 ani, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prin aceea că ar fi contactat-o telefonic pe fosta sa concubină, cu toate că avea obligația de a nu o face, obligație impusă prin ordinul de protecție.

De asemenea, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență pe fosta sa concubină, creându-i acesteia o stare de temere.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 01 februarie 2021, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: