03
Vin, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au deschis un dosar de cercetare penală care vizează Poliția Locală din Brașov.

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au explicat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, că, săptămâna trecută, polițiștii locali din Brașov a avut programate, timp de două zile, trageri de antrenament în poligonul de la Măgurele.

,,Cum nu au fost prezenți toți agenții, a rămas muniție și a fost folosită împreună cu alte persoane, neîndreptățite. Cu ce drept au dat armament și muniție de război să se tragă așa… E complicat.”, au precizat sursele citate.

Dosarul penal deschis în acest caz este în supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, fiind instrumentat de polițiști ai Serviciului Arme și Muniții de la I.P.J. Brașov.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale din Brașov, Anca Lăutaru, a explicat că, fiind în curs o anchetă a procurorilor și polițiștilor, se așteaptă finalizarea cercetărilor, iar abia apoi se vor da declarații.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: