28
Dum, Apr

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Salvamontiști din Brașov, din structura Consiliului Județean, din orașul Victoria și jandarmi acționează, la această oră, pentru recuperarea trupului neînsuflețit al unui brașovean, de 48 de ani, găsit mort în Munții Făgăraș.

Potrivit unor surse autorizate, bărbatul a plecat pe munte luni dimineața, în jurul orei 06.00, în zona Vârfului Viștea Mare. După aproximativ trei ore, omul i-a trimis soției, prin intermediul unei aplicații a telefonului mobil, mai multe fotografii din zona în care se afla. Ulterior însă, femeia nu a mai reușit să ia legătura cu soțul ei. Speriată, a sunat la Salvamont Brașov, iar cu ajutorul fotografiilor din telefonul mobil al femeii, salvatorii montani din orașul Victoria au identificat zona și au pornit în căutarea bărbatului care, din nefericire, a fost găsit mort.

Conform surselor citate, cel mai probabil bărbatul a alunecat, a căzut și s-a rostogolit, fiind găsit cu multiple leziuni în zona capului.

Inițial, s-a încercat intervenția cu ajutorul unui elicopter, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile, aparatul de zbor nu s-a ridicat de la sol.

În aceste momente, salvamontiști din Brașov, din orașul Victoria și jandarmi sunt în acțiune, pentru recuperarea trupului neînsuflețit al bărbatului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: