03
Vin, Mai

sursă foto: mediafax.ro

Eveniment

Un nou scandal de proporții în Poliția Română.

Au apărut imagini revoltătoare în plină pandemie, când petrecerile private sunt interzise ca urmare a creșterii ratei de infectare cu noul coronavirus, iar masca de protecție este obligatorie în spațiile închise. În imagini apar oamenii legii, mai exact doi polițiști și un reprezentant al Jandarmeriei, trimiși să "spargă" o petrecere dintr-un apartament din Capitală, alături de doi cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere, care nu purtau mască de protecție deși se aflau la interior și unde nici regulile de distanțare socială nu erau respectate, relatează Realitatea PLUS. 

Vorbim despre imagini revoltătoare ce au apărut în spațiul public. Mai exact vorbim despre o poză în care apr doi agenți de poliție, dar și unul de jandarmerie, alături de doi cântăreți de muzică de petrecere.

În imagini se obeservă că cei doi artiști nu poartă mască de protecție și nici nu respectă regulile de distanțarea socială, deși știm foarte bine că mai ales în spațiile închise este obligatoriu să purtăm masca de protecție. 

Reprezentanții celor două instituții spun că nu tolerează astfel de abateri și au început deja să facă verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

"În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control şi verificări interne a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Reiterăm faptul că nu tolerăm şi nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a arătat Jandarmeria Bucureşti, scrie g4media.ro.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului”, au afirmat, la rândul lor, reprezentanţii Poliţiei.

Incidentul a ieșit la iveală în urma unei petreceri organizate ilegal în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6 al Capitalei. 

În acest caz s-au dat amenzi în valoare de 38.500 lei, potrivit realitatea.net.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: