26
Vin, Apr

sursă foto: infocs.ro

Eveniment

Doi tineri au fost reținuți seara trecută de jandarmi și conduși la secția de poliție pentru o presupusă faptă de tâlhărie.

Aseară, după ora 22:00, un bărbat din Brașov în vârstă de 67 de ani a sesizat un echipaj de jandarmerie, că a fost tâlhărit de doi tineri în zona Modarom.

Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, unde au identificat două persoane, care au fugit la vederea echipajului. Ulterior, cele două persoane, au fost reținute, legitimate și conduse la secția de poliție pentru cercetări.

Cei doi presupuși autori ai faptei au vârsta de 23 și respectiv 21 de ani.

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 14 octombrie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, o persoană de sex masculin ar fi fost victima unei tentative de tâlhărie calificată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, un bărbat, în vârstă de 67 ani, ar fi fost agresat fizic de către două persoane de sex masculin, care, inițial, i-ar fi solicitat verbal să predea suma de bani pe care o deține, ulterior, aceștia procedând la verificarea bunurilor pe care persoana vătămată le avea într-un rucsac.

Bărbatul de 67 ani a solicitat sprijin unui echipaj de jandarmi aflat în patrulare în acea zonă. La vederea forțelor de ordine, cei doi autori au părăsit în fugă locul faptei, fiind interceptați și identificați ca fiind doi tineri, în vârstă de 21 ani, respectiv 23 ani. 

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei", potrivit unui comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: