28
Joi, Mar

Eveniment

Donald Trump a declarat, miercuri seară, că fiul său, Barron, în vârstă de 14 ani, se recuperează extrem de bine, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus şi insistă ca toţi copiii să se întoarcă la şcoală.

Președintele Americii a spus că Barron a avut virusul „aproximativ două secunde” şi că adolescentul l-a impresionat cu recuperarea sa.

Barron Trump a avut Covid-19, virusul Chinei. Are 20 de nume diferite, dar pentru mine Corona înseamnă Italia. China este China și a venit din China, așa că a avut virusul Chinei, nu? Duceţi-i pe copii înapoi la școală!”, a spus Trump.

Donald Trump: "Sunt imun, nu ştiu pentru cât timp". Preşedintele SUA, Donald Trump, a transmis duminică că e imunizat faţă de coronavirus. De asemenea, medicul său a spus că nu mai există riscul să transmită virusul.

"Se pare că sunt imun, pentru că, nu știu, poate pentru mult timp, poate pentru scurt timp, poate pentru viață. Nimeni nu știe cu adevărat, dar sunt imun", a spus Trump într-un interviu telefonic la Fox News.

"Aveți un președinte imun (...). Astăzi aveți un președinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul său ca adversarul său", a mai adăugat liderul SUA, referindu-se la contracandidatul său democrat, Joe Biden.

De asemenea, Donald Trump a sugerat că adversarul său pentru mandatul de preşedinte ar putea fi bolnav. "Dacă te uiți la Joe, ieri (sâmbătă) tușea îngrozitor, atunci își lua masca, apoi tușea...", a spus el.

Echipa de campanie a lui Joe Biden anunţă rezulatele testelor de coronavirus zilnic, dar acestea au fost negative până în momentul de faţă, potrivit romaniatv.net.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: