12
Dum, Mai

Eveniment

Președintele SUA Donald Trump, 74 de ani, a anunțat că este infectat cu coronavirus.

Într-un mesaj pe Twitter, el a anunțat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării.

În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00 (ora Washington DC).

De pe pagina de Twitter a Primei Doamne a SUA, Melania Trump (50 de ani) a anunțat că „după ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19”.

Ne simțim bine. Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, se mai arată în mesaj.

Donald Trump a avut ultima apariție publică joi după-amiază, după ce s-a întors de la o strângere de fonduri din New Jersey. Potrivit CNN, nu prezenta simptome ale COVID-19, dar nu s-a mai oprit să vorbească cu reporterii prezenți la Casa Albă.

Deocamdată este neclar dacă infectarea lui Donald Trump cu coronavirus va afecta a doua dezbatere cu Joe Biden, care este programată pe 15 octombrie în Miami, Florida. Alegerile prezidențiale din SUA sunt programate pe data de 3 noiembrie 2020.

 

 sursa: Digi24.ro

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: