28
Dum, Apr

sursa foto: ce-spun-astrele.ro

Eveniment

BERBEC: Astăzi încearcă să nu te amesteci cu cei care „nu sunt din acelaşi film cu tine”.

Nu amesteca plăcutul cu utilul, prieteniile cu interesele. Sau, spune clar, obiectiv, despre ce este vorba! Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul natural al grupului şi aşteptînd o iniţiativă din partea ta. Nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate.

TAUR: Stelele par favorabile. Mai ales dimineaţa, când ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, din domeniul muncii tale. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Nu te lua imediat după semnalele de pe piaţă, după tot ce colportează presa!

GEMENI: Conjunctura te avantajeză în domeniul intereselor personale. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, poate un coleg, dacă reuşeşti să vorbeşti calm şi logic. Aspectele pozitive celste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie, sau poziţii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur că nu toată zodia o să fie avansată). Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului.

RAC: Nesigur şi ezitant, modul tău de comportare este reflecţia îndoielilor interioare. Fii mai hotărât, mai sigur pe tine! Zâmbeşte, ţine capul sus, uită-te-te în ochii oamenilor şi, așa, poţi reuşi! Astăzi apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. În perioada menţionată afacerile sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări. Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. Spre sfârşitul zilei de luni te poţi interesa de afacerile ce trenau de mai mult timp.

Continuarea horoscopului AICI.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: