11
Sâm, Iul

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiști din Săcele fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

,,În fapt, la data de 31 mai 2020, polițiștii au fost sesizați telefonic de către o femeie din municipiul Săcele, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, concubinul său ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa în data de 28 mai 2020.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.