30
Mar, Apr

sursă foto: Primăria Brașov

Eveniment

Modernizarea Gării Brașov și reabilitarea zonei adiacente gării au fost incluse în bugetul de investiții ale CFR, alături de gara Bartolomeu.

Totodată, CFR va construi și o legătură cu viitorul aeroport internațional Brașov - Ghimbav, pentru transferul rapid al pasagerilor. Acestea sunt cele trei repere importante din discuția pe care primarul a avut-o sâmbătă, 9 mai, cu directorul general al CFR, Ioan Pintea, ministrul secretar de stat Mihail Veștea și președintele CJ, Adrian Veștea, în legătură cu investițiile pe care CFR le-a aprobat deja ca și capitole bugetare și pe care le va derula, din fonduri proprii, în municipiul Brașov, completând astfel proiectele pe care și municipalitatea le are în derulare pentru zona gării.

În ce privește cele două proiecte ale Primăriei Brașov, cel privind amenajarea terminalului de transport a fost semnat vineri și vor urma etapele implementării acestuia, iar parcarea subterană se află în faza de elaborare a documentației necesare organizării licitației pentru elaborarea studiului de fezabilitate.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: