08
Mie, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Există riscul ca elevii să ducă boala de acasă la școală și de la școală acasă.

Pentru majoritatea elevilor s-a decis ca unitățile de învățământ - grădinițe, școli, licee, universități - să nu se mai redeschid efectiv în acest an școlar universitar, cu câteva excepții. Vor continua formele de învățământ la distanță.

Se vor încheia mediile cu notele pe care elevii le au acum.

Elevii din clasele terminale vor reveni între 02.06 și 12.06.

Examenele naționale și Bacalaureatul vor fi organizate așa cum au fost programate inițial, dar cu respectarea unor reguli foarte stricte!

Cu privire la persoanele de peste 65 de ani, acestea, de astăzi, vor putea ieși din casă dimineața, în intervalul orar 07.00 - 11.00, și seara, în intervalul orar 19.00 - 22.00.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea luni, 27 aprilie, de la ora 12:00, o ședință cu privire la măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

La discuții participă premierul Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Având în vedere participarea ministrului Educației, Monica Anisie, se vor lua, cel mai probabil, și decizii în privința deschiderii școlilor.

La finalul ședinței, președintele României va susține o declarație de presă pe care o veți putea urmări pe pagina noastră https://www.facebook.com/BrasovTV/ 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: