11
Sâm, Mai

Eveniment

20 de cadre medicale de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Sfântul Gheorghe, județul Covasna, sunt infectate cu COVID-19.

Spitalul Judeţean „Dr. Fogolyán Kristóf Kórház” din Sfântul Gheorghe a devenit acum patru zile spital suport COVID-19 pentru judeţul Braşov. Asta după ce autorităţile, care stabiliseră iniţial ca Spitalul Municipal din Făgăraş să fie spital de suport, s-au răzgândit.

La Spitalul din Sfântu Gheorghe, 20 dintre cele 38 de cadre medicale din Secţia de Terapie Intensivă s-au infectat cu COVID-19.

Surse din unitatea medicală au declarat pentru MEDIAFAX că nu ştiu exact care vor fi paşii următori şi cum va funcţiona secţia de ATI în viitor.

„Nu ne lămureşte nimeni clar. Azi vedem un ordin militar care spune una, mâine apare altul care cumva contrazice ordinul precedent. La un moment dat era vorba ca şi cei infectaţi cu simptome uşoare să meargă la muncă, apoi ni s-a spus că nu, dar cine ştie ce va fi la următorul ordin militar”, a declarat un angajat al spitalului.

CITEȘTE:

Asistentele și infirmierele de la NEURO “rup tăcerea” (VIDEO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: