13
Lun, Mai

sursă foto: playtech.ro

Eveniment

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, s-a judecat cu Poliția, într-un proces care a început în 2014.

Bărbatul a fost amendat de Poliția Rutieră, pe raza județului Brașov, cel mai probabil pentru depășirea vitezei legale, însă a contestat actul în instanță. Pe 5 noiembrie 2014, s-a înregistrat, la judecătoria Brașov, un dosar al cărui obiect era „anulare proces verbal de contravenţie”.

Toni Iuruc a figurat ca petent, în timp ce Inspectoratul de Poliție al județului Brașov a avut calitatea de intimat. Procesul a decurs în mod greoi, cu mai multe termene amânate. Aproape un an mai târziu, pe 15 decembrie 2015, plângerea lui Toni Iuruc a fost respinsă, iar amenda a fost menținută.

Toni Iuruc nu a renunțat și a făcut apel la data de 5 august 2016, iar procesul de "anulare proces verbal de contravenţie" a fost mutat la Tribunalul Brașov. Și de această dată au fost câteva termene amânate, dar decizia a venit la data de 31 martie 2017, la aproximativ doi ani și jumătate de când iubitul Simonei Halep a deschis dosarul. De data aceasta, sentința a fost însă favorabilă, câștigând, până la urmă, procesul cu Poliția, potrivit romaniatv.net.

Sentința Tribunalului Brașov o puteți vedea aici

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: