13
Lun, Mai

sursa foto: stiripesurse.ro

Eveniment

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, va avea marţi o întâlnire informală cu preşedinţii organizaţiilor judeţene ale partidului, ocazie cu care va fi discutat şi cazul fostului ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, arestată preventiv pentru luare de mită.

Variante aflate în lucru sunt:

PSD să formeze o majoritate ca să voteze Guvernul Florin Cîțu și să evite orice risc de anticipate, cu riscul ca noul cabinet PNL să emită OUG pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

PSD să meargă spre anticipate

Există și varianta intermediară să fie tărăgănată procedura parlamentară pentru învestirea/respingerea guvernului, însă la vârful PSD se dorește mai degrabă una din cele două soluții: anticipate sau învestirea unui guvern PNL.

Cât despre Cazul Sorinei Pintea sau problemele de la Caraș-Severin, președintele interimar, Marcel Ciolacu, a declarat luni că la şedinţa informală cu preşedinţii organizaţiilor de partid vor fi discutate și aceste probleme.

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a propus suspendarea din partid a Sorinei Pintea, notează stiripesurse.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: