26
Vin, Apr

sursa foto: I.S.U. Brașov

Eveniment

Autoritățile intervin și la această oră în județul Brașov, din cauza vântului.

 

Ora 15.40

Pompierii intervin la această oră în cartierul Noua - (VIDEO III) - la un bloc din al cărui acoperiș cad bucăți de tablă. Un cititor brasovtv.com a filmat și a trimis imaginile la redacție. Îi mulțumim!

Ora 15.15

În Făgăraș, pe strada 1 Decembrie, o tablă stă să cadă de pe acoperișul unui bloc de locuinte cu 4 etaje. În zonă intervin pompierii Detașamentului din Făgăraș.

Ora 13.23

Un copac a fost doborât de vânt în Predeal, pe strada Rovine, iar în Brașov un panou publicitar, amplasat pe strada Carpaților, s-a desprins. Intervin pompierii Detașamentului 2 din Brașov. 

În Predeal, un copac a căzut peste o casă situată pe strada Mihail Săulescu, iar în Brașov, pe strada Jepilor, au căzut bucăți de tablă de pe un bloc.

Ora 9.17

Se intervine pe strada Olteț pentru îndepărtarea unor elemente de construcție cu o autoscară și o autospecială de intervenție.

Ora 8.53

Una dintre echipele de intervenție este în drum spre Scoala Profesional Kronstadt, unde vântul a doborât doi molizi.

Tot la această oră, pe Bulevardul 13 Decembrie, o mașină este avariată.

Ora 8.40

Din cauza vântului puternic, instalațiile pe cablu din Poiana Brașov nu vor fi pornite. Excepție fac instalațiile din partea de jos a masivului, teleschiurile ,,Bradul” și ,,Stadion”, spun autoritățile locale.

Ora 8.34

Doi brazi au căzut pe drumul spre Poiana Brașov. Se intervine pentrut îndepărtarea acestora de pe carosabil.

Ora 8.17

Se intervine în zona Stației CFR Brașov - sensul giratoriu - la un panou publicitar. Există riscul ca acesta să cadă șise intervine pentru stabilizarea panouli, cu o autospeciala de intervenție și o autoscară.

Se acționează la această oră și pentru îndepărtarea unei porțiuni de tablă de pe un bloc cu 10 etaje din Brasov, de pe strada Hărmanului.

Ora 7:50

Un copac a căzut pe un autoturism parcat în Brașov, pe strada Uranus. Se intervine cu o autospecială din cadrul Detasamentului 2 de pompieri.

Ora 7:45

Doi copaci au căzut pe DN1A, la un kilometru de la ieșirea din Brădet spre Cheia. Se deplasează o autospecială de intervenție de la I.S.U. Brașov si Districtul SDN Săcele.

Ora 7:00

Din cauza copacilor căzuți peste linia de cale ferată dintre stațiile CF Timișul de Jos și Predeal, traficul feroviar este blocat. UPDATE Ora 8.39 Circulația s-a reluat pe un singgur fix, potrivit I.P.J. Brașov. 

În jurul orei 5:30

O schelă a căzut peste două autoturisme, blochează strada Băilor, din municipul Brașov, iar în zonă s-a deplasat o autoscară și o autospecială de intervenție. Potrivit I.S.U. Brașov, nu sunt victime.

În acceași zonă, o altă schelă stă să cadă.

S-a intervenit pentru îndepărtarea schelei căzute pe autoturisme și pentru stabilizarea celei de-a doua schele.

În jurul orei 05:00

Un brad a căzut pe DN1, la Timișul de Jos, aproape de pasarela din zonă, pe sensul de mers Brașov - Predeal.

S-a deplasat la fața locului un echipaj cu o autospecială de intervenție și s-a acționat pentru îndepărtarea bradului.

Meteorologii au emis o avertizare Cod roșu de vânt puternic la munte, în Carpații Meridionali și de Curbură, în vigoare luni, până la ora 18.00. Se anunță rafale între 140 - 180 km/h. Alerta cod roșu vizează zonele montane din județele Brașov, Caraș Severin, Mehedinți, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Covasna, Buzău și Vrancea.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: