28
Joi, Mar

Eveniment

După conferința de presă, ce a avut loc la sediul PSD Brașov, în care Marius Dunca i-a adus o serie de acuzații președintelui Consiliului Județean, Adrian Veștea, acesta dă replica.

„Față de acuzele care mi-au fost aduse de către senatorul PSD, dl Dunca, ieri, fac următoarele precizări: 

1. În cei aproape 4 ani de mandat în fruntea Consiliului Județean Brașov am adoptat hotărâri de C.J. cu unanimitate de voturi, într-o proporție de peste 95 % din totalul celor adopate. O singură hotărâre a cazut la vot în cei 4 ani de mandat, cea referitoare la plafonarea salariilor angajaților C.J. Brașov, reluată și adoptată ulterior!

2. Partidul Social Democrat are reprezentanți în toate comisiile de specialitate ale C.J. Brașov, care au votat aceste hotărâri și s-au implicat activ în activitatea tuturor comisiilor de specialitate din C.J.! Președintele de comisie este ales dintre consilierii care fac parte din comisia respectivă, nu este propus de către președinte, iar dl Kadas este președinte al comisiei de sănătate de 4 ani și cu votul consilierilor PSD! Prin urmare, astăzi să vii să acuzi, după 4 ani, că se fac “învârteli” în Consiliul Județean, într-o comisie sau alta, este doar o încercare disperată de a atrage voturi, sau atenție, dar și o dovadă de ipocrizie fără margini! 

3. Îl înștiințez pe dl. Dunca că vremurile s-au schimbat, că la C.J. Brașov adoptăm hotărâri cu unanimitate de voturi și că are colegi, oameni de bine și dedicați comunității, care sunt parte din aceste decizii! Îl mai anunț că eu am încredere în justiția din România și că, urmare a acuzelor domniei sale, mă voi adresa justiției!

4. Dezaprob total orice fel de amenințări, orice atac la instituțiile de stat, orice amestec între politic și organele statului, dar și demagogia și lipsa de responsabilitate a unor așa-ziși lideri politici!

5. Menționez că schimbările din spitalele brașovene se văd, că investițiile făcute în acestea se văd și sunt făcute pentru brașoveni, pentru fiecare dintre noi! Sănătatea nu are culoare politică, iar eu fac, în primul rând administrație, apoi politică!

6. Spre disperarea competitorilor mei, voi face o campanie electorală bazată pe proiecte, pe programe, transparent și mereu pentru brașoveni! Nu mă voi implica în nici un fel de conflict și voi răspunde oricărui brașovean care vine în sprijinul proiectelor noastre, tuturor oamenilor de bine!”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Brașov.

                                                                                             


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: