28
Dum, Apr

sursa foto: Poliția Locală Brașov

Eveniment

Un bărbat din Sânpetru a fost prins de polițiștii locali, după ce a săvârșit acte sexuale explicite în faţa unor minori ieșiţi la joacă în zona străzii Dealul Morii.

,,La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de intervenție a Poliției Locale Brașov l-a depistat cu ușurință pe individ în urma informațiilor transmise de dispecerul de serviciu. În drum spre locul indicat inițial, tot dispecerul le-a comunicat agenților că persoana în cauză ajunsese în preajma Școlii Generale nr. 5. La apariția polițiștilor locali, bărbatul, de 42 de ani, a grăbit pasul, a profitat de faptul că în stația ,,Sanitas” era oprit un autobuz și s-a urcat crezând că, astfel, scapă de urmăritori. La rândul lor, oamenii legii au reușit să urce în mașină și l-au invitat pe bărbat să coboare din mijlocul de transport în comun”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Anca Lăutaru.

Agenții au procedat, apoi, la predarea celui în cauză, pe baza unor documente operative, polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor în vederea stabilirii cu exactitate a faptelor comise.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: