25
Dum, Iul

Eveniment

Bucurie mare în rândul celor mici. Astăzi a avut loc deschiderea oficială pentru public a Fermei Educaționale a Animalelor Salvate, care a primit numele de Hope Farm.

Deschiderea a avut loc în prezența primului grup de copii care a vizitat ferma și care a aflat povești interesante și inedite despre fiecare specie prezentă.

Ferma are 3 cai, 5 măgăruși, 10 capre, 2 oi, 1 porc, 3 iepuri, 4 găini, un cocoș și o pereche de curcani.

Acest loc are și un scop educațional, unde copiii pot vedea cum cresc animalele într-o mică fermă, care a devenit casa lor, unde sunt îngrijite, hrănite, dar cel mai important…sunt iubite, așa cum merită fiecare suflet.

Hope Farm se întinde pe o suprafață de 7.000 de metri pătrați, în cadrul Sanctuarului de Urși Libearty. Ferma este complet separată de țarcurile urșilor și este înconjurată de un gard opac. Fiecare specie are o zonă de plimbare și adăpost.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, ferma va fi deschisă pentru vizitare în zilele de marți și sâmbătă.

Intrarea la Hope Farm va fi gratuită pentru copiii cu vârste de până la 18 ani, studenții vor plăti suma de 10 lei iar adulții vor plăti o sumă de 15 lei, peste prețul biletului de intrare în Sanctuar. Pentru vizita la fermă limita maximă este de 25 de persoane. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.millionsoffriends.org.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: