23
Dum, Feb

sursa foto: prosport.ro

Eveniment

Dan Petrescu (51 de ani) și-a delegat agentul să-i caute un nou angajator.

El simte că nu ar mai putea obține nimic în plus la Cluj și devine o soluție la îndemâna Federației, în situația în care Cosmin Contra ar rata calificarea la EURO 2020, potrivit gsp.ro.

În locul lui Dan Petrescu ar putea veni Dusan Uhrin, actualul antrenor al lui Dinamo. Uhrin are o clauză care prevede o sumă mică de reziliere cu clubul lui Ionuț Negoiță.

Petrescu l-a împuternicit pe impresarul lui, Nicolae Pârnău, să-i caute alt loc de muncă din iarna aceasta. Există și cluburi din străinătate interesate de „Bursuc”, Federația nu ar fi singura soluție pentru el.

Presa din Rusia a scris recent despre planul pe care l-ar avea Soci, de recrutare a lui Petrescu. E reală ideea conducerii de la Soci de a-l atrage pe tehnicianul român. Patronul clubului e Rotenberg, același care controla Dinamo Moscova în perioada în care Dan Petrescu i-a condus pe alb-albaștri.

Doar că Soci e ultima în clasamentul din Rusia și l-ar vrea pe Petrescu pentru salvarea de la retrogradare, un obiectiv care nu sună tentant, mai ales că ar fi vorba despre o misiune asemănătoare aceleia pe care Dan și-a asumat-o la precedentul „exit” de la CFR, când a mers la „lanterna” din China, Guizhou, tot cu scopul de a păstra echipa în prima ligă. Atunci nu a îndeplinit obiectivul, așa că, acum ar risca să-și mai treacă o retrogradare în CV.