26
Vin, Apr

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Ora 14:00 - Premierul Ludovic Orban participă, alături de președintele Consiliului Județean Brașov, la ceremonia de semnare a contractului de finanțare a proiectului de modernizare a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.

Ora 13:40 - Președintele PNL, Ludovic Orban poartă, în aceste momente, discuții cu președintele PNL Brașov, Adrian-Ioan Veștea, la sediul Consiliului Județean.

Ora 13:15 - Primul ministru a a analizat, împreună cu președintele Consiliului Județean Brașov, stadiul lucrărilor de reabilitare în cazul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.

Ora 12:00 - Premierul României participă, în aceste momente, la ceremonia de depunere de coroane prilejuită de comemorarea zilei de 15 Noiembrie 1987.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Premierul Ludovic Orban vine, astăzi, în orașul natal.

Prim-ministrul României se va întâlni cu președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, alături de care va participa la o serie de evenimente programate în Brașov.

Programul zilei:

- prim-ministrul Ludovic Orban va fi prezent, la ora 12:00, la ceremonia de depunere de coroane prilejuită de comemorarea zilei de 15 Noiembrie 1987;

- după ceremonie, premierul Ludovic Orban și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, vor merge la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare în cazul unității medicale;

- conferință de presă, la sediul Consiliului Județean Brașov, pentru semnarea contractului în baza căruia va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: