12
Dum, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din Brașov au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 23 de ani, din județul Vâlcea.

,,În fapt, la data de 03 octombrie 2019, în jurul orei 15.00, tânărul în cauză ar fi fost interceptat, la ieșirea dintr-o societate comercială, de către agentul de securitate, care i-ar fi solicitat prezentarea bonului fiscal pentru un produs pe care acesta îl avea asupra sa. În încercarea de a-și asigura scăparea, tânărul l-ar fi agresat fizic pe agentul de securitate, după care a fugit de la locul faptei.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, a reușit, în scurt timp, identificarea și depistarea autorului, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost  reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: