02
Joi, Mai

sursa foto Consiliul Judetean Brasov

Eveniment

Asociația Internațională „Euro Foto Art” din Oradea organizează în parteneriat cu China Photo Network Online din Zhuhai (China) și Organizațiile Partenere ale Asociației din România, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe a României și al Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, Festivalul Fotografiei Chineze în România.

Ediția a VII-a a Festivalului este dedicată Aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-chineze, respectiv Zilei Naționale a Chinei, cuprinde 15 expoziții alcătuite din creațiile artiștilor fotografi din China, din care o expoziție a doi artiști fotografi din România, intitulată „Impresii din China”.

În acest context, Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului va găzdui expoziția artistului fotograf Hui ZHANG (China), intitulată „Construcția / Fabricarea / Exploatarea căilor ferate ușoare în China”.

Expoziția cuprinde 50 de imagini color care prezintă procesul de construcție, fabricare și exploatare a căilor ferate de mare viteză din China. După cum se cunoaște, dezvoltarea căilor ferate de mare viteză din China a atras atenția la nivel mondial.

În acest context, artistul a ales să fotografieze scenele de lucru și să prezinte cultura feroviară chineză de mare viteză, care face parte integrantă din realizările de excepție ale Chinei contemporane.

Vernisajul va avea loc joi, 3 octombrie 2019, la ora 18:00, la Muzeul Civilizației Urbane (din Piața Sfatului). Expoziția va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 21 octombrie 2019.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Mâine începe Festivalul de Benzi Desenate Istorice Brașov

Marian Godină, REACȚIE în cazul polițistului care l-a amendat pe un consilier PSD


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: