18
Sâm, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Totul s-a întâmplat în jurul orei 02.35, în Făgăraș.

Polițiștii Biroul Rutier, în timp ce efectuau activități de patrulare, supraveghere și control al traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui șofer conducea pe strada Ciocanului. Conducătorul auto a refuzat oprirea autoturismului, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune. La un moment dat, conducătorul auto a oprit, a abandonat vehiculul și a fugit într-o direcție necunoscută, reușind să se sustragă controlului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr în vârstă de 23 ani, care nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: