18
Sâm, Mai

sursa foto: a1.ro

Eveniment

Polițiștii din Feldioara au emis ordin de protecție provizoriu, duminică, față de un bărbat, în vârstă de 36 ani, din localitatea Tărlungeni.

,,Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 28 septembrie 2019, în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 21 ani, pe fondul unor discuții contradictorii, în timp ce se aflau la domiciliul comun împreună cu cei trei copii. Femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, totodată, s-a dispus măsura evacuării temporare a acestuia din locuință și păstrarea unei distanțe de minim 200 metri față de persoana vătămată și membrii familiei acesteia.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: