07
Mar, Mai

sursa foto ISU Brasov

Eveniment

Accidentul rutier de pe Șoseaua Cristianului, o coliziune dintre trei autovehicule, a fost cauzat de un șofer aflat sub influența alcoolului.

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 18.45, un bărbat, în vârstă de 42 ani, din mun. Brașov, care conducea un autoturism pe DN73, din direcția loc. Cristian către mun. Brașov, la km 126 + 38 m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune oglindă în oglindă cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 ani, din mun. București, apoi a lovit frontal un alt autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 31 ani, din mun. București, conform unui comunicat IPJ Brasov

În urma producerii accidentului au rezultat 8 victime, pentru una dintre acestea, o tânără, în vârstă de 27 ani din mun. Brașov, fiind declarat decesul. Șase persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, pentru conducătorul auto, în vârstă de 42 ani, rezultatul a fost 0.38 mg/l.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "ucidere din culpă" și "vătămare corporală din culpă", instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: