07
Mar, Mai

sursa foto: evz.ro

Eveniment

Totul s-a întâmplat în miez de noapte, într-o locuință din Brașov.

Proprietarul, ademenit de o minoră de 17 ani, a întreținut relații sexuale cu aceasta. După partida de amor, sub pretextul că vrea să cumpere mâncare, fata a deschis ușa locuinței. La intrare, se aflau un adult și alți doi minori, cunoscuți ai fetei de 17 ani. Au intrat în casă, l-au imobilizat pe proprietar, l-au legat la gură și l-au amenințat cu un cuțit pe motiv că ar fi violat-o pe fata de 17 ani. Sub acest pretext, inculpatul major care intrase în locuință i-a cerut proprietarului 3000 de lei. Neavând suma solicitată, musafirii nepoftiți au scotocit casa, au găsit o casetă de valori și un card, le-au luat și s-au făcut nevăzuți. După câteva ore, proprietarul locuinței a reușit să-i anunțe pe polițiști, au început cercetările, iar cei 4 supecți, dintre care 3 sunt minori, au fost prinși. Până să fie găsiți, ei au ascuns bunurile din caseta de valori a păgubitului, în scorbura unui copac. Este vorba despre 150 de euro, 1000 de lei și un ceas, au explicat, pentru brasovtv.com, procurorii Parchetului Judecătoriei Brașov.

Cei 4 inculpați au fost reținuți și prezentați unui judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov, cu propunere de arestare preventivă.

Un judecător de drepturi și libertăți a decis să emită mandate, pentru 30 de zile, pe numele celor 4 inculpați, dar decizia nu este definitivă.

Instanța superioară va avea ultimul cuvânt.

Inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: