02
Joi, Mai

Eveniment

Mai este puțin până când noul an școlar va începe, așa că reprezentanții autorităților din Brașov s-au pregătit așa sum se cuvine pentru ca elevii să învețe în condiții optime de curățenie și siguranță.

În perioada următoare specialiștii din cadrul Agenției Națioanle Antidrog Brașov vor fi prezenți în școli pentru a informa părinții, elevii și profesorii cu privire la pericolele existente. Mesajele acestora vor fi centrate din punct de vedere al traficului de carne vie concomitent cu mesaje preventive în ceea ce privește debutul sau consumul de substanțe interzise.

Mâine polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean vor fi prezenți la Mall Coresi pentru a sta de vorbă cu părinții și copii despre prevenirea delicvenței juvenile, pericolele existente și modul în care aceștia se pot proteja.

După controalele ce au avut loc în școli înainte de începerea acestora s-au aplicat și o serie de amenzi.

Au fost aplicate 9 amenzi în valoare de 10.000 de lei unităților administrativ teritoriale. Comăna, Ghimbav, Predeal, Șercaia, Dumbrăvița sunt doare câteva UAT-uri care au primit sancțiuni din partea autorităților. Controalele vor avea loc și în perioada următoare în unitățile școlare.

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: