02
Joi, Mai

Eveniment

Consilierii PNL din Săcele iau atitudine după ce primarul municipiului, Virgil Popa, a lăsat pe drumuri zeci de angajați ai instituției pe care o conduce.

 

Aleșii liberali îi cer prefectului județului Brașov, Marian Rasaliu, să facă dreptate.

În documentul depus la Prefectura Brașov, afirmă consilierul local liberal Cristian Popa, este precizat articolul de lege încălcat de primarul din Săcele, Virgil Popa.

Revoltat de faptul că zeci de oameni au rămas fără locuri de muncă, președintele PNL Săcele, Andi Kadas, a luat atitudine.

,,În calitate de președinte al organizației PNL Săcele, alături de consilierii locali din primărie, condamn strategia dictatorială a primarului Virgil Popa de a face o organigramă pentru foștii angajați de la Electroprecizia, care în prezent lucrează în primărie, cotizanți ai psd, lăsând pe drumuri, în prag de toamnă, zeci de angajați cu vechime, cu experiență în administrația publică și care poartă doar ,,vina” de a nu fi afiliați politic. Colegii mei, consilierii locali ai PNL, au atacat la Prefectură deciziile prin care s-au desfăcut acele contracte de muncă”, spune Andi Kadas, presedinte PNL Săcele

Conducerea Prefecturii Brașov ește așteptată să ia o decizie în cel mai scurt timp.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Transportul special pentru elevi începe din 10 septembrie

Femeie din Brașov, bătută și jefuită

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: