03
Vin, Mai

sursa foto agrointel.ro

Eveniment

Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer transmite public nemulțumirea unei întregi comunități, care s-a plâns în ultimele zile de mirosul insuportabil de gunoi de grajd, care acoperă comuna mai ales după lăsarea serii.

De mulţi ani, prejmerenii au sesizat un miros urât care provine, în anumite perioade ale anului, de la o firmă care execută lucrări asupra terenurilor agricole de pe raza localității.

Acest miros este resimțit și de locuitorii din Brașov (zona Tractorul sau Timis Triaj), Sânpetru, Hărman sau Săcele.

Urmare a nenumăratelor sesizări, la Prejmer au fost stabilite anumite intervale orare, pe timp de noapte 00:00 - 5:00, timp în care se poate împrăștia gunoiul pe terenurile agricole fără a deranja comunitatea!

"Mai mult, în ultimele zile, chiar și în weekend, când fiecare cetățean petrece timpul liber în gospodăria proprie și poate dorește să cineze seara pe terasa casei sau să lase un geam deschis, începând cu ora 19:00, acest lucru nu mai este posibil! Niciodată în istoria localității Prejmer nu s-a întâmplat așa ceva!!!!!!", conform comunicat Primăria Prejmer.

Primăria comunei Prejmer anunță că va sesiza toate autoritățiile competente pentru a evita în viitorul apropiat situațiile de genul acesta și dă asigurări că se vor lua cele mai drastice măsuri asupra celor vinovați.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Multe străzi din Brașov au astăzi furnizarea apei întreruptă

Un bărbat a fost omorât în bătaie, în această seară, în județul Brașov

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: