18
Sâm, Mai

sursa foto Facebook

Eveniment

În deschiderea lucrărilor, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov,a prezentat membrilor AAR stadiul în care se află lucrările la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, fiind încă o dată asigurat de sprijinul tuturor pentru a duce la bun sfarșit proiectul brasovean.

În perioada 27-29 august 2019, se desfășoară la Constanța ședința directorilor generali ai aeroporturilor din România. La evenimentul organizat de Asociația Aeroporturilor din România (AAR), participă directorii generali ai aeroporturilor membre AAR, reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai Ministerului Fondurilor Europene, ai Autorității Aeronautice Civile Române și Romatsa.

În cadrul ședinței vor fi discutate probleme care țin de siguranță și securitatea aeroportuară și totodată vor fi dezbătute prevederile din noul Cod Aerian.

Un alt aspect important care se află pe agenda conferinței este și necesitatea atragerii fondurilor europene pentru dezvoltarea sectorului aeroportuar.

Asociația Aeroporturilor din România (AAR) a fost înființată în anul 1999 și reunește în prezent 24 de membri, printre care 17 aeroporturi și firme din domeniul aeroportuar. 


Mai puteți citi pe BrașovTV.com și despre:

Ușoară creștere a cifrei de afacere în industrie la Brașov

Ştiri BraşovTV 26.08.2019 (VIDEO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: