05
Dum, Mai

sursa foto Saceleanul.ro

Eveniment

În perioada ianuarie – iunie 2019 comparativ cu perioada similară a anului precedent, numărul de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris a crescut cu 7,7%, dar valoarea capitalului social subscris al societăţilor comerciale înmatriculate cu participare străină a scăzut cu 14,0%.

În judeţul Braşov, în luna iunie 2019 au fost înmatriculate 16 societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris, reprezentând 3,9% din totalul societăţilor comerciale înregistrate în ţară. Valoarea capitalului social total subscris a fost de 51,2 mii lei sau 10.855,4 €.  

În această lună, numărul înmatriculărilor de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris în judeţul Braşov a scăzut cu 15,8% faţă de luna iunie 2018, iar valoarea exprimată în euro a capitalului social total subscris a crescut cu 509,5% faţă de valoarea înregistrată în luna iunie 2018. 

În cadrul Regiunii Centru, în clasamentul judeţelor referitor la valoarea capitalului social total subscris (euro), judeţul Harghita a ocupat locul I, cu o pondere de 95,5%. Locul II îi revine judeţului Braşov cu o pondere de 4,2%, locul III judeţului Sibiu cu o pondere de 0,1%, urmate de judeţele Alba (0,05%) şi Mureş (0,04%). 


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Se MAJOREAZĂ tarifele, la locurile de parcare, din Brașov? (VIDEO)

Patru zile de magie la Cerbul de Aur (VIDEO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: