05
Dum, Mai

sursa foto piknow.net

Eveniment

Răzvan Dobrică a transmis un comunicat de presă prin care spune că a luat decizia după evenimentele de sâmbătă (n.r. 24 august), când echipa de fotbal a pierdut la masa verde primul meci din acest sezon.

Omisiunea aceasta, la care se adaugă şi întârzierea înregistrării la FRF, înaintea sezonului, a parteneriatului dintre SR Braşov şi şcoala de fotbal Kids Tâmpa, l-au obligat pe acesta să-si prezinte demisia din funcţia de preşedinte a clubului.

Acesta a preluat funcţia de preşedinte şi administrator a clubului SR Braşov în noiembrie 2018.

Demisia este un gest asumat al unui tânăr dedicat fotbalului brașovean, ce iubeste SR-ul, dar care în aceste ultimele săptămâni, prin neatenţia generată de oboseală, stres şi probleme personale, l-a privat de o asociere benefică cu una din cele mai bune şcoli de fotbal din Braşov, şi a compromis debutul în actuala ediţie de campionat, așa cum afirmă în scrisoarea deschisă.

Pentru situația de la meciul cu Progresul Spartac de sâmbătă seara, Răzvan Dobrică le-a cerut public scuze tuturor suporterilor, galben-negri, sponsorilor, partenerilor și membrilor cotizanți ai clubului SR Brașov.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Inovație tehnică la Râșnov pe pârâul Ghimbășel (FOTO)

Autobuz rămas în pană în mijlocul drumului 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: