03
Vin, Mai

sursa foto: antena3.ro

Eveniment

UPDATE

Radu Mazăre a ajuns la sediul instanței supreme pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris în care a fost condamnat, în primă instanță, la aproape 10 ani de închisoare.

Mazăre a fost adus de la Penitenciarul Rahova.

 

Avocații fostului primar al Constanței au anunțat că au depus o contestație în anulare în dosarul Polaris.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Radu Mazăre va fi adus marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde judecătorii trebuie să confirme mandatul de arestare.

Fostul primar al municipiului Constanţa este la Penitenciarul Rahova, după ce a fost preluat de la Aeroportul Otopeni, aseară, de o maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Potrivit procedurii, el va sta în carantină pentru 21 de zile, după care va fi transferat la o închisoare apropiată de localitatea de domiciliu.

Fostul edil are multiple condamnări în România, multe nedefinitive. Pedeapsa finală care a atras cu sine şi mandatul internaţional de căutare este cea pronunţată pe 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa și Mamaia - plajă şi faleză.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: